Het goede doel

Goede doel 2019: Zoeken wij jou?

M.b.t. het goede doel van het ondernemersgala 2019 richt het bestuur van GoBoZ zich dit jaar op ondernemerschap, t.w. in het bijzonder op startende c.q. potentiële ondernemers.

Ben jij die potentiële ondernemer met uitgesproken ideeën, die eigenlijk wel wat hulp kan gebruiken in de vorm van coaching en financiële steun? Lees dan onze oproep aan die personen via onderstaande knop en doe er je voordeel mee! 

Mona Keijzer, onze huidige Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, is dit jaar tijdens het ondernemersgala onze bijzondere en zeker speciaal te noemen gast. Zij laat ondernemend Nederland, het volgende weten:
“Nederland is opnieuw Europees innovatieleider volgens het European Innovation Scoreboard 2019. 
Een mooie waardering. Wij zijn een topland voor innovatie, maar er is ruimte voor groei. Ik wil daaraan bijdragen door bijvoorbeeld extra geld voor startups beschikbaar te stellen”, aldus Mona Keijzer.

De veiling tijdens het ondernemersgala 2019

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 is er ruim €6000,- opgehaald tijdens de veiling. Een prachtig bedrag! Dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet!

Goede doel van editie 2018

Ook dit jaar hebben we weer voor het goede doel een veiling georganiseerd. Als goede doel is dit jaar gekozen voor de voedselbank in onze stad: Voedselbank Goed Ontmoet.
Voor de voedselbank willen we graag een steentje bijdragen aan de aankoop van een koelwagen. 

Dit keer is de veiling voornamelijk via internet verlopen, en zijn er op de avond zelf slechts enkele KLAPPERS geveild. Zo was er ook veel meer tijd over voor het netwerken en voor de afterparty. Het was nieuw en een uitdaging, maar wat hebben we toch weer een mooi bedrag bij elkaar… Dankzij het gulle bieden tijdens de internetveiling èn tijdens het gala zelf is er een bedrag van maar liefst € 11.040,- opgehaald wat direct naar Voedselbank Goed Ontmoet gaat. 

Benieuwd naar wat de veilingitems waren? Klik dan op de knop hier onder: ‘internetveiling’. 

De veilingitems en opbrengst van editie 2017

Tijdens de veiling van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2017 hebben we er samen voor gezorgd dat er in totaal € 8.350,- is opgehaald voor het goede doel!
Het goede doel 2017 voor het ondernemersgala bestuur was om 5 mensen met een serieuze achterstandspositie op de arbeidsmarkt naar een duurzame baan te begeleiden. En door bijzondere inspanning van bovenstaande partijen heeft dit geleid tot een fantastisch eindresultaat.

Er zijn 7 mensen geselecteerd om te gaan deelnemen aan dit traject. Het was een hele uitdaging. Niet iedere baan die aangeboden werd paste meteen en daarom is middels hulp van Werk 27 BV de persoonlijke begeleiding gestart. Een persoon maakte na het aandragen van een baan de keuze om met vervroegd pensioen te gaan. Dat betekent dat 5 van de kandidaten geen uitkering meer genieten (2 daarvan gedeeltelijk). Er zijn dus 6 kandidaten die iedere dag met veel plezier naar hun werk gaan.

Wij hebben ons doel bereikt, dankzij de mensen en bedrijven die enthousiast en royaal biedend meededen aan onze veiling onder begeleiding van onze veilingmeester Bas van Oevelen in Stadsschouwburg De Maagd. Dank u wel daarvoor! Check de online veiling van 2018 en bied mee op de unieke items op 2 november, zodat wij kunnen gezamenlijk een mooi bedrag kunnen schenken ten bate van een nieuwe koelwagen van de Voedselbank Goed Ontmoet.

Het bestuur van het ondernemersgala wil dan ook haar grote dank uitspreken naar eenieder die het slagen van de uitdaging mede gerealiseerd heeft.  

Het bedrag is opgehaald door het veilen van de volgende veilingitems: 

Arrangement “FOR HEAVENS TASTE” champagne- en oesterdame voor op eigen feest, inclusief oesters en champagne.

Arrangement “ESCAPE THE CITY” Uitje in jouw stad.

Bio-based tafeltje van PODFORLIFE van het merk POD voor originele outdoor en home producten, gemaakt van gerecycled kunststoffen.

Masterclass thee door Crusio T voor 5 personen. 

Crusio Ijsbar: 4 weken lang op vrijdag een ijsbar voor jou en je collega’s op je werkplek, verzorgd door Crusio Ijssalon Bergen op Zoom. 

Bio-based (zit)bank van speciaal duurzaam materiaal, een uniek exemplaar. 

Workshop IWAZ Actionpainting voor 8 personen in atelier IWAZ. 

Brunch op een zeer bijzondere locatie, de Franse Tuin in het Markiezenhof. Compleet verzorgd door René Vermeulen, voor 10 personen. 

Live Paint door Steven Bouwens: schilderij van 100x150cm. Een kunstzinnige impressie van de avond van het gala, live geschilderd.

De goede doelen die het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala de afgelopen jaren heeft gesteund:

2013

_____

In 2013 heeft het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala de kunstsjop gesponsord.

2014

_____

In 2014 heeft het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala Spado met hun organisatie van een EK voor mensen met een beperking gesponsord.

2015

_____

In 2015 hebben we Fort Smakelijk met de aanschaf van keukenapparatuur/spullen gesponsord.

2016

_____

In 2016 hebben we 2 doelen gesponsord: FC Farah in samenwerking met WijZijn Traverse met de aanschaf van sportkleding voor statushouders en de Stichting Leergeld met de aanschaf van fietsen voor kinderen.

© 2021 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement