Veilingitems

Elk jaar wordt er een goed doel vastgesteld waaraan het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala graag een steentje bijdraagt. Een initiatief of vereniging in Bergen op Zoom waar de baten van het gala en de veiling naar toe gaan. Tijdens vorige edities werd er tijdens het gala een veiling gehouden met verschillende items waar op geboden kon worden. Dit jaar deden we het echter anders, namelijk d.m.v. een ONLINE veiling in combinatie met enkele items tijdens het gala! 

Er is tijdens de online veiling èn tijdens het gala zelf gul geboden, waardoor we op een PRACHTIG bedrag voor ons goede doel van dit jaar zijn gekomen. Het eindbedrag èn het goede doel van afgelopen editie vindt u via onderstaande knop. 

Veilingitems 2018

Tijdens het gala op 2 november zijn enkel de KLAPPERS geveild en dat is ook dit jaar onder andere weer een heel bijzonder item van Rene Vermeulen, Restaurant ’t Spuihuis. Waar we vorig jaar nog een lunch voor 12 personen in de Franse Tuin veilden, gaan we dit jaar zeker niet voor minder; Wat precies, dat blijft nog even geheim. 
Andere items waarvan de veiling op de avond zelf is gesloten zijn een designtafel incl. bedrijfslogo van Concrete Valley, dagje vesting BOZ incl. lunch bij Brasserie De Berk en een Huiskamerconcert van The Four.  

Via Facebook zijn de overige veilingitems van dit jaar geveild. U kreeg enkele dagen de tijd om te bieden, waarna de veiling werd gesloten en het item naar de persoon met het hoogste bod ging. Hieronder vindt u een overzicht met de veilingvideo’s van de items van editie 2018. 

© 2019 – Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay