Reserveer uw kaarten

 

Op deze pagina kunt u uw kaarten voor het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2018 op 2 november reserveren. Geniet tijdens het gala van een heerlijk diner, fijn gezelschap en spectaculair entertainment. Een kaartje kost € 160,- en de verkoop loopt zolang de voorraad strekt.

Wilt u er graag bij zijn? Wacht dan niet en reserveer nu uw kaarten via het formulier.

Het Royal Palace heeft 2 mogelijkheden:

  • U kunt plaatsnemen in zogenaamde “boxen” aan weerszijden van de spiegeltent. U bestelt dan een tafel voor 8 personen. Het diner wordt hierbij aan tafel geserveerd. Bij het reserveren via het formulier geldt: 1 box is een tafel voor 8 personen.
  • U neemt deel aan het ‘Walking Diner’. U wordt dan de gerechten aangeboden aan sta-tafels of 4 persoonstafels, waarbij u vrij bent om van tafel te wisselen. U bestelt dan één of meerdere “Walking Dinner” kaart(en). Bij het reserveren via het formulier geldt: 1 kaartje is voor 1 persoon.

Taxi-arrangement

In samenwerking met Geers Taxibedrijf kunnen we u een taxi-arrangement aanbieden waarbij u voor €30,- per koppel aan huis via routevorming wordt opgehaald en thuisgebracht. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit vóór 20 oktober melden bij info@taxigeers.nl

Een box bestellen (voor 8 personen)

Een ticket voor Walking Diner bestellen

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden er foto’s gemaakt die op deze website en de Social Media accounts worden geplaatst. Zodra u een of meerdere kaarten besteld gaat u ermee akkoord dat er foto’s gemaakt kunnen worden waar u op staat en deze op de website en Social Media accounts geplaatst worden.

Heeft u al zin in het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala op 2 november?

Bezoek onze galerij en kijk terug op de afgelopen jaren van het gala op unieke locaties en met inspirerende winnaars.

© 2018 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement