Reserveer uw kaarten

 

Op deze pagina kunt u uw kaarten voor het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 op 8 november reserveren. Geniet tijdens het gala van een heerlijk diner, fijn gezelschap en spectaculair entertainment. Een kaartje kost € 160,- en de verkoop loopt zolang de voorraad strekt.

Wilt u er graag bij zijn? Wacht dan niet en reserveer nu uw kaarten via het formulier.

Er zijn 2 mogelijkheden:

  • U kunt een tafel reserveren. Deze is voor 10 personen.
  • U reserveert een enkele kaart. Deze is voor 1 persoon.

Betalings- en leveringsvoorwaarden

Taxi-arrangement

In samenwerking met Geers Taxibedrijf kunnen we u een taxi-arrangement aanbieden waarbij u voor €30,- per koppel aan huis via routevorming wordt opgehaald en thuisgebracht (binnen de gemeente Bergen op Zoom). Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit vóór 6 november melden bij info@taxigeers.nl

Een tafel bestellen (voor 10 personen)

Een los ticket bestellen

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden er foto’s gemaakt die op deze website en Social Media accounts van GoBoZ kunnen worden geplaatst. Zodra u een of meerdere kaarten bestelt, en dus aanwezig bent op het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala, gaat u ermee akkoord dat er foto’s gemaakt kunnen worden waar u op staat en deze op de website en Social Media accounts geplaatst worden. Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden de foto’s gemaakt door Koolen Photography.

Heeft u al zin in het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala op 8 november?

Bezoek onze galerij en kijk terug op de afgelopen jaren van het gala op unieke locaties en met inspirerende winnaars.

© 2019 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement