Praktische informatie

Datum & locatie

Vorig jaar werd het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala gehouden op 27 oktober in het prachtige Theater de Maagd. Dit zeer bijzondere theater in het historische hart van bourgondisch Bergen op Zoom dankt zijn unieke sfeer aan de met diverse architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg. De foyers zijn recentelijk aangepast om de bezoeker een extra warm welkom te geven. In de hoefijzervormige zaal ontstaat als vanzelf een interactie tussen publiek en artiest.

Op 2 november 2018 zal de zesde editie van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden gehouden. Meer informatie over de locatie zal binnenkort op deze pagina bekend worden gemaakt. 

Programma

Het gala is een mooie avond voor ondernemers om te netwerken, geïnspireerd te worden en vooral om te genieten. Tijdens de avond verwelkomen wij u graag in de foyer waarna er in de grote zaal een heerlijk diner wordt geserveerd. Na het diner en de verkiezingen wordt de avond afgesloten met een gezellige afterparty.

Binnenkort meer informatie over het programma van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2018. 

Lady and Gents heeft tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2017 de muziek verzorgd.

De Stichting Ondernemersgala

In 2012 is door een aantal enthousiaste mensen De Stichting Ondernemersgala opgericht. De stichting heeft als doel het ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in Bergen op Zoom uit te dagen en te stimuleren. We vertellen u graag meer over de stichting en het bestuur.

Hoofdsponsor Aangenaam Bergen op Zoom

Sponsor Van Oers Accountancy & Advies

Sponsor Rabobank

Subsponsoren van het Ondernemersgala 2017 | Sponsoring d.m.v. goederen / diensten.

Het Ondernemersgala wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2018 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement