Praktische informatie

Datum & locatie

Met trots presenteren wij u de locatie van het Aangenaam Goboz Ondernemersgala 2018: 

HET GROOT ARSENAAL

U heeft wellicht opgemerkt dat dit voorheen het Royal Palace was op het terrein van Intratuin Halsteren. Soms heeft een ondernemer aan ál zijn vergunningen gedacht, maar blijkt later in de kleine lettertjes dat het toegestane aantal decibel íets wat aan de lage kant is… In dit geval is dat Intratuin overkomen. Op het laatste moment bleek dat Intratuin niet kon voldoen aan de door de gemeente gestelde voorwaarden voor het mechanisch geluidniveau buiten de openingsuren van de winkel. In ieder geval, naar onze mening, een veel te laag geluidniveau voor het Aangenaam Goboz Ondernemersgala.

Wij, als ondernemers, hebben 4 weken voor aanvang toch een geweldig alternatief gerealiseerd: Het Groot Arsenaal op de Rijtuigweg in Bergen op Zoom.

Wij garanderen een spetterende 6e editie van ons gala met deze toplocatie. Waar u kunt netwerken, genieten van het beste van lokale chefkoks, live entertainment, ondernemersprijzen én een afterparty!

Programma

Het gala is een mooie avond voor ondernemers om te netwerken, geïnspireerd te worden en vooral om te genieten. 

De deuren van Het Groot Arsenaal zullen op de avond van het gala geopend zijn vanaf 18:00. Zorg dat u op tijd bent; om 18:30 sluiten de deuren weer i.v.m. het uitserveren van de amuses van Het Spuihuis.

Na de mogelijkheid om te netwerken en te genieten van de heerlijke amuses, zal het diner plaatsvinden. De avond eindigen we met een gezellige afterparty met knallende muziek!   

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden er foto’s gemaakt die op deze website en Social Media accounts van GoBoZ kunnen worden geplaatst. Zodra u een of meerdere kaarten bestelt, en dus aanwezig bent op het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala, gaat u ermee akkoord dat er foto’s gemaakt kunnen worden waar u op staat en deze op de website en Social Media accounts geplaatst worden. Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden de foto’s gemaakt door Koolen Photography.

Lady and Gents heeft tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2017 de muziek verzorgd.

De Stichting Ondernemersgala

In 2012 is door een aantal enthousiaste mensen De Stichting Ondernemersgala opgericht. De stichting heeft als doel het ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in Bergen op Zoom uit te dagen en te stimuleren. We vertellen u graag meer over de stichting en het bestuur.

Hoofdsponsor Aangenaam Bergen op Zoom

Sponsor Van Oers Accountancy & Advies

Sponsor Rabobank

Subsponsoren van het Ondernemersgala 2017 | Sponsoring d.m.v. goederen / diensten.

Het Ondernemersgala wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2019 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement